Ne place sa fim acasă, înconjuraţi de oameni şi obiecte dragi. Însă, fiecare dintre noi ajungem la un moment dat să ne confruntam cu spaţiul de depozitare din locuinţa noastră care niciodata nu pare a fi suficient. Iată câteva idei care vă vor pune la contribuţie imaginaţia şi probabil veţi fi mult mai inventivi, adaptând aceste idei, stilului de amenajare ales pentru întreaga locuinţă.
Spaţiile de depozitare pe care vi le propunem în aceste imagini pot fi poziţionate în oricare dintre încăperile de care dispuneţi. Desigur varianta ideală în care să introduceţi aceste idei ar fi garajul sau pivniţa. Însă, nu toţi avem în componenţa locuinţei un asemenea spaţiu. De aceea, soluţiile pe care vi le propunem pot fi încadrate cu succes atât într-un birou cât şi în bucătărie, baie, hol sau living.
Astfel, barele fixate pe pereţi de care se pot agăţa coşuleţe din metale inoxidabile pot oferi soluţia ideală de depozitare a multor obiecte folositoare băii, fără a ocupa din spaţiu.
Pereţii falşi din rigips pot fi decupaţi foarte uşor pentru a încorpora un dulap cu etajere. Este o soluţie elegantă şi discretă. Fie că depozitaţi medicamente sau soluţii de curăţat toxice, acesta poate fi prevăzut cu închidere specială, astfel încât să restricţioneze accesul copiilor.
Etajerele de colţ sunt foarte potrivite pentru depozitare deoarece nu ocupă spaţiu şi dispun de o capacitate mare de depozitare a obiectelor. Sunt estetice şi practice. Ultimul raft poate fi folosit drept suport pentru o plantă care, va schimba aspectul estetic într-un mod plăcut şi vesel.
Rafturile special concepute pentru perete, pot găzdui foarte multe obiecte sau cărţi.
Cutiile sunt preferatele noastre. Am văzut de curând un sistem foarte ingenios construit pe şine din lemn care, are ca obiect mobil cutii de depozitare. Găsiţi în galerie, o imagine explicativă acestui sistem care, probabil, vă va da idei:)
Leave a Reply